Lettergrootte:

Contactinformatie

Deze website is ontwikkeling. Het kan zijn dat u technische mankementen tegenkomt. Hiervan zijn we reeds op de hoogte en we doen ons best om dat op te lossen. Wij willen u vragen om hiervan geen melding te maken. Mocht u informatie hebben over de beelden op deze website en dat met ons willen delen, dan willen wij u vragen om bij het betreffende beeld uw commentaar/reactie achter te laten. Om de zoveel tijd zullen wij deze informatie gebruiken om de beschrijvingen bij te werken, maar tegelijkertijd kan iedereen uw bijdrage al zien.

Als u toch contact wilt opnemen

Voor dringende vragen over de website ErfgoedBunschoten.nl kunt u contact met ons opnemen via het emailadres erfgoed@bunschoten.nl.

Voor vragen over de (deel)collecties van de verschillende deelnemers van dit Erfgoedplatform kijk bij de contactgegevens van de deelnemers.

 

 

 

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(http://collecties.erfgoedbunschoten.nl/detail.php?id=&form-action=view-annotations): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/bunschoten/domains/erfgoedbunschoten.nl/public_html/templates/nieuws/html/com_content/article/default.php on line 105

Commentaar / Reacties ()